Liikennekoulu Ässä Ky

Liikennekoulu Ässä on ykkösluokan autokoulu Kuopiossa. Meillä on hihassa yksi jos toinenkin kortti, joilla tehdään taitavia ja turvallisia kuskeja vaativiinkin liikenneoloihin. Tarjoamme ajotunteja arkipäivisin klo 7:00 - 19:00 ja myös lauantaisin on mahdollista saada ajo-opetusta. Meillä ajat asiantuntevassa opissa moottoripyöräkortin ja hankit ammattipätevyyden jatkokoulutuksen.
Opetuskalustona toimivat nykyaikaiset ja tyylikkäät autot sekä pyörät. Henkilökuntamme kostuu kokeneista ja mukavista liikenneopettajista, jotka pitävät kursseja sopivan rennoissa merkeissä. Tutustu alkaviin kursseihimme ja tule mukaan oppimaan! Ilmoittautuminen käy helposti netin kautta. Voit myös soittaa meille tai lähettää sähköpostia.

Opetuslupa

Opetusluvalla ajokorttia suorittaville, meillä on tarjolla useita palveluja. Voit valita itsellesi sopivan palvelukokonaisuuden tai voimme räätälöidä sinulle haluamasi palvelut.   1. EAS-turvallisuuskoulutus (4h)

Tämä koulutus sinun tulee suorittaa, jos sinulla ei ole aikaisempaa ajokorttia. Koulutus tulee olla suoritettuna ennen opetuksen aloittamista. Saat autokoululta todistuksen koulutuksen suorittamisesta. Kurssin hinta 40,50€


2. Riskientunnistamiskoulutus (8h)

Tämä koulutus sinun tulee suorittaa ennen ajokokeeseen menoa. Kurssin sisältö 4 teoriatuntia ja 4 ajotuntia. Kurssin teoriaopetus suoritetaan verkko-opintoina. Ajo-opetus suoritetaan henkilökohtaisena ajo-opetuksena autokoulun opetusautolla. Kurssin hinta 265€. Ei muita kuluja.


3. Autokoulun auton kuljettajantutkintoon (120€)


4. Oppimisympäristö, sähköinen oppikirja ja Netreeni teoriakoeharjoittelu (55€)Ilmoittaudu mukaan kursseille klikkaamalla painiketta.

Ilmoittaudu tästä