Liikennekoulu Ässä Ky

Liikennekoulu Ässä on ykkösluokan autokoulu Kuopiossa. Meillä on hihassa yksi jos toinenkin kortti, joilla tehdään taitavia ja turvallisia kuskeja vaativiinkin liikenneoloihin. Tarjoamme ajotunteja arkipäivisin klo 7:00 - 19:00 ja myös lauantaisin on mahdollista saada ajo-opetusta. Meillä ajat asiantuntevassa opissa moottoripyöräkortin ja hankit ammattipätevyyden jatkokoulutuksen.
Opetuskalustona toimivat nykyaikaiset ja tyylikkäät autot sekä pyörät. Henkilökuntamme kostuu kokeneista ja mukavista liikenneopettajista, jotka pitävät kursseja sopivan rennoissa merkeissä. Tutustu alkaviin kursseihimme ja tule mukaan oppimaan! Ilmoittautuminen käy helposti netin kautta. Voit myös soittaa meille tai lähettää sähköpostia.

Moottoripyöräkortti

A1-, A2- ja A-kortti

665,90€ + muut kulut 135€


 - Tarvittava teoriaopetus

- Oppimateriaali

- 5 ajotuntia

- Moottoripyörän käyttö käsittely- ja    ajokokeessa 

A1-, A2- ja A-kortti

750€ + muut kulut 135€


- Tarvittava teoriaopetus
- Oppimateriaali
- 7 ajotuntia
- Moottoripyörän käyttö käsittely- ja ajokokeessa

Aikaisemman A-kortin korotus seuraavaan luokkaan

280€ + muut kulut 35€

- 2 teoriatuntia

- 5 ajotuntia

Kortin korotuksessa ei kuljettajantutkintoa

Aja moottoripyöräkortti Kuopion parhaassa autokoulussa

Kaksipyöräisellä tuntee todellista vauhdin hurmaa. On kuitenkin tärkeää pitää hallussa taitavan kuskin taitoja, jotta ajo sujuu turvallisesti niin kuljettajan kuin muilla tiellä liikkujien kannalta. Moottoripyöräkortti onkin hyvä suorittaa laadukkaassa ja mukavassa opetuksessa Kuopiossa toimivassa autokoulussa, Liikennekoulu Ässässä.

Ajo-opettajamme ovat moottoripyörien käsittelyn mestareita ja opetuksen ammattilaisia. He ajavat mukanasi ajotunneilla ja ohjaavat sinua oikeita reittejä kohti moottoripyöräkortin hankkimista. Opetuskalustona toimivat tyylikkäät ja nykyaikaiset moottoripyörät, joiden satulaan kelpaa kyllä istua.

 Hintoihin lisätään viranomaismaksut: Ajokorttilupa 35€, Teoriakoe 35€ ja Ajokoe 65€

Veloitamme lisäajotunneista moottoripyörällä 90€ / ajotunti

A1-kortti, eli kevarikortti

A1-korttia havittelevalle suoritusikäraja on 16 vuotta. Tällä kortilla saa ajaa moottoripyörää, jonka teho maksimissaan 11kw.  Koulutukseen kuuluu 5 tuntia ajo-opetusta ja teorian itseopiskelumateriaali. Opetusta seuraa kuljettajantutkinto, joka koostuu teoria-, käsittely ja ajokokeesta

A2-kortti turvallisesti kurvaillen autokoulussamme

A2-kortti on mahdollista hankkia 18-vuotiaana. A2-kortti oikeuttaa ajamaan moottoripyörää, jonka teho on enintään 35 kW. Koulutukseen kuuluu A2-ajokoulutus teorian itseopiskelu materiaali ja 5 tuntia ajo-opetusta. Opetusta seuraa kuljettajantutkinto, joka koostuu teoria-, käsittely ja ajokokeesta

A1-ajokortin voi korottaa A2-luokkaan. Tällöin vaaditaan 2 tuntia teoriaopetusta sekä 5 tuntia ajo-opetusta. Edellytyksenä on, että A1-kortti on ollut voimassa kaksi vuotta.

A-kortti – saat allesi rajoittamattoman tehopelin

A-korttia havittelevalle suoritusikäraja on 24 vuotta. Tällä kortilla saa ajaa moottoripyörää, jonka tehoon ei ole rajoituksia.  Koulutukseen kuuluu 5 tuntia ajo-opetusta ja teorian itseopiskelumateriaali. Opetusta seuraa kuljettajantutkinto, joka koostuu teoria-, käsittely ja ajokokeesta

Jos sinulla on A2-kortti, joka on ollut voimassa vähintään kaksi vuotta, voit suorittaa A-kortin jo 20-vuotiaana. Opetusmäärät ovat tällöin 2 tuntia teoriaa ja 5 tuntia ajo-opetusta. Kuljettajantutkintoa ei vaadita.


Kätevä rahoitus keventää maksamista

Autokoulussamme on käytössä reilu rahoitus, jonka avulla voit pilkkoa moottoripyörä- ja muut kurssimaksut pienempiin osiin. Voit maksaa laskun 1 – 48 erässä tarpeen vaatiessa. Moottoripyöräkortin ajaminen ei ole siten rahasti kiinni. Saat lisätietoa  autokoulu-tili -sivulta sekä tietysti suoraan meiltä.

Kysy lisää moottoripyöräkortin ajamisesta, kurssiaikatauluista ja ilmoittaudu mukaan

Meihin saat helposti yhteyden perinteisesti pirauttamalla tai sähköpostilla. Myös  yhteydenottolomake ajaa asian. Vastaamme mielihyvin kaikkiin moottoripyöräkorttiopetusta koskeviin kysymyksiin. Henkilökuntamme on mukavaa ja asiantuntevaa.

Kuopiossa toimiva Liikennekoulu Ässä on nimensä mukaisesti valttikorttisi liikenteessä. Tervetuloa!