Liikennekoulu Ässä Ky

Liikennekoulu Ässä on ykkösluokan autokoulu Kuopiossa. Meillä on hihassa yksi jos toinenkin kortti, joilla tehdään taitavia ja turvallisia kuskeja vaativiinkin liikenneoloihin. Tarjoamme ajotunteja arkipäivisin klo 7:00 - 19:00 ja myös lauantaisin on mahdollista saada ajo-opetusta. Meillä ajat asiantuntevassa opissa moottoripyöräkortin ja hankit ammattipätevyyden jatkokoulutuksen.
Opetuskalustona toimivat nykyaikaiset ja tyylikkäät autot sekä pyörät. Henkilökuntamme kostuu kokeneista ja mukavista liikenneopettajista, jotka pitävät kursseja sopivan rennoissa merkeissä. Tutustu alkaviin kursseihimme ja tule mukaan oppimaan! Ilmoittautuminen käy helposti netin kautta. Voit myös soittaa meille tai lähettää sähköpostia.

Moottoripyöräkortti

KTM 890 DUKE R

A1, A2 tai A ajokortti

480€ + viranomaismaksut 135€

- Oppimateriaali

- 5 ajotuntia

- Ajoneuvon käyttö ensimmäisessä tutkinnossa

A1 korttiin ikäraja 16 vuotta, A2 korttiin ikäraja 18 vuotta ja A korttiin ikäraja 24 vuotta.

Kurssille jatkuva aloitus. Ilmoittaudu tästä

HONDA CBR650R

Aikaisemman A1- tai A2-kortin korotus seuraavaan luokkaan
360€ + ajokorttilupa 35€
- 2 teoriatuntia
- 5 ajotuntia
Opetuksen voi aloittaa 6 kk ennen kuin 2 vuoden määräaika täyttyy
edellinen moottoripyöräkortti voimassa vähintään 2 vuotta
Kurssille jatkuva aloitus. Ilmoittaudu tästä

Aja moottoripyöräkortti Kuopion parhaassa autokoulussa

Kaudelle 2020 uudet moottoripyörät: Honda CBR650R, KTM 890 Duke R ja Honda 1100 Africa Twin. Kaksipyöräisellä tuntee todellista vauhdin hurmaa. On kuitenkin tärkeää pitää hallussa taitavan kuskin taitoja, jotta ajo sujuu turvallisesti niin kuljettajan kuin muilla tiellä liikkujien kannalta. Moottoripyöräkortti onkin hyvä suorittaa laadukkaassa ja mukavassa opetuksessa Kuopiossa toimivassa autokoulussa, Liikennekoulu Ässässä.

Ajo-opettajamme ovat moottoripyörien käsittelyn mestareita ja opetuksen ammattilaisia. He ajavat mukanasi ajotunneilla ja ohjaavat sinua oikeita reittejä kohti moottoripyöräkortin hankkimista. Opetuskalustona toimivat tyylikkäät ja nykyaikaiset moottoripyörät, joiden satulaan kelpaa kyllä istua.