Liikennekoulu Ässä Ky

Liikennekoulu Ässä on ykkösluokan autokoulu Kuopiossa. Meillä on hihassa yksi jos toinenkin kortti, joilla tehdään taitavia ja turvallisia kuskeja vaativiinkin liikenneoloihin. Tarjoamme ajotunteja arkipäivisin klo 7:00 - 19:00 ja myös lauantaisin on mahdollista saada ajo-opetusta. Meillä ajat asiantuntevassa opissa moottoripyöräkortin ja hankit ammattipätevyyden jatkokoulutuksen.
Opetuskalustona toimivat nykyaikaiset ja tyylikkäät autot sekä pyörät. Henkilökuntamme kostuu kokeneista ja mukavista liikenneopettajista, jotka pitävät kursseja sopivan rennoissa merkeissä. Tutustu alkaviin kursseihimme ja tule mukaan oppimaan! Ilmoittautuminen käy helposti netin kautta. Voit myös soittaa meille tai lähettää sähköpostia.

Moottoripyöräkortti

Aikaisemman A1- tai A2-kortin korotus seuraavaan luokkaan

360€ + ajokorttilupa 35€

- 2 teoriatuntia

- 5 ajotuntia

Opetuksen voi aloittaa 6 kk ennen kuin 2 vuoden määräaika täyttyy

          edellinen moottoripyöräkortti voimassa vähintään 2 vuotta

Kurssille jatkuva aloitus. Ilmoittaudu tästä

Aja moottoripyöräkortti Kuopion parhaassa autokoulussa

Kaudelle 2020 uudet moottoripyörät: Honda CBR650R, KTM 890 Duke R ja Honda 1100 Africa Twin. Kaksipyöräisellä tuntee todellista vauhdin hurmaa. On kuitenkin tärkeää pitää hallussa taitavan kuskin taitoja, jotta ajo sujuu turvallisesti niin kuljettajan kuin muilla tiellä liikkujien kannalta. Moottoripyöräkortti onkin hyvä suorittaa laadukkaassa ja mukavassa opetuksessa Kuopiossa toimivassa autokoulussa, Liikennekoulu Ässässä.

Ajo-opettajamme ovat moottoripyörien käsittelyn mestareita ja opetuksen ammattilaisia. He ajavat mukanasi ajotunneilla ja ohjaavat sinua oikeita reittejä kohti moottoripyöräkortin hankkimista. Opetuskalustona toimivat tyylikkäät ja nykyaikaiset moottoripyörät, joiden satulaan kelpaa kyllä istua.