Liikennekoulu Ässä Ky

Liikennekoulu Ässä on ykkösluokan autokoulu Kuopiossa. Meillä on hihassa yksi jos toinenkin kortti, joilla tehdään taitavia ja turvallisia kuskeja vaativiinkin liikenneoloihin. Tarjoamme ajotunteja arkipäivisin klo 7:00 - 19:00 ja myös lauantaisin on mahdollista saada ajo-opetusta. Meillä ajat asiantuntevassa opissa moottoripyöräkortin ja hankit ammattipätevyyden jatkokoulutuksen.
Opetuskalustona toimivat nykyaikaiset ja tyylikkäät autot sekä pyörät. Henkilökuntamme kostuu kokeneista ja mukavista liikenneopettajista, jotka pitävät kursseja sopivan rennoissa merkeissä. Tutustu alkaviin kursseihimme ja tule mukaan oppimaan! Ilmoittautuminen käy helposti netin kautta. Voit myös soittaa meille tai lähettää sähköpostia.

Ammattipätevyyden jatkokoulutus

Kurssien hinnat 79€ / kurssi (sis. alv. 24%)

Lisäämme kurssin hintaan Traficomin rekisteröintimaksun 10€ ja toimistomaksun 2€

VALITSE ILMOITTAUTUMIS SIVULTA AMMATTIPÄTEVYYDEN JATKOKOULUTUS JA "KOULUTUS"-VALIKOSTA AMMATTIPÄVYYDEN JATKOKOULUTUS - VERKKOKURSSIT. TÄMÄN JÄLKEEN VOIT VALITA MIELEISEN KURSSIN JA SAAT OHJEET JATKOA VARTEN. 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Järjestämme ammattipätevyyden jatkokoulutuksen verkkokursseja. Voit osallistua kurssitarjonnassa oleville kursseille valvomon ollessa auki maanantai - torstai klo 14 - 22 ja perjantai - lauantai klo 8 - 16 välisenä aikana. Kurssin voi jakaa kahteen osaan peräkkäisinä päivinä. Esimerkiksi osallistut kurssille maanantaina klo 18 ja suoritat ensimmäisen osion klo 22 mennessä. Toisen osion voit suorittaa tiistaina esim. klo 17 alkaen ja suoritat sen samoin loppuun klo 22 mennessä.  Tauot voit pitää milloin vain kurssin aikana. Huolehdit ainoastaan suorituksen loppuun viemisestä valvomon sulkeutumiseen mennessä.


Osallistujan hyödyt:

• Osallistuminen ei välttämättä vaadi kokonaista työpäivää vaan koulutuksen
   voi suorittaa myös kahdessa osassa, kahtena peräkkäisenä päivänä/iltana ja pitää taukoja silloin kun haluat.
• Ei matkustamista.
• Helppo tunnistautuminen Webauto- ja verkkopankkitunnuksilla

   tai mobiilivarmenteella.
• Toimii kaikilla nykyaikaisilla tietokoneilla, älypuhelimilla ja tableteilla.
• Tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen koulutukseen, niin voit keskeyttää koulutuksen ja emme laskuta sinua.


Valittavat koulutusohjelmat:


1.  Ennakoiva ajaminen
2. Logistiikan turvallisuus
3. Inhimilliset tekijät ja hätätilanteet
4. Turvallinen toiminta ja työympäristö
5. Arvostettu ja osaava ammattilainen (tulossa
   myöhemmin talven -19 aikana)