Aja moottoripyöräkortti Kuopion parhaassa autokoulussa

Kaksipyöräisellä tuntee todellista vauhdin hurmaa. On kuitenkin tärkeää pitää hallussa taitavan kuskin taitoja, jotta ajo sujuu turvallisesti niin kuljettajan kuin muilla tiellä liikkujien kannalta. Moottoripyöräkortti onkin hyvä suorittaa laadukkaassa ja mukavassa opetuksessa Kuopiossa toimivassa autokoulussa, Liikennekoulu Ässässä.

Ajo-opettajamme ovat moottoripyörien käsittelyn mestareita. He ajavat mukanasi ajotunneilla ja ohjaavat sinua oikeita reittejä kohti moottoripyöräkortin hankkimista.   Opetuskalustona toimivat tyylikkäät ja nykyaikaiset moottoripyörät, joiden satulaan kelpaa kyllä istua.


A1-kortti > hinta 800€

A2-kortti > hinta 690€

A-kortti  > hinta 690€

A1-kortin korotus > A2-korttiin > hinta 320€

A2-kortin korotus > A-korttiin > hinta 320€

 

Hintoihin lisätään viranomaismaksut: Ajokorttilupa 40€, Teoriakoe 31€ ja Ajokoe 65€


A-kortti – saat allesi rajoittamattoman tehopelin

A-korttia havittelevalle suoritusikäraja on 24 vuotta. Tällä kortilla saa ajaa moottoripyörää, jonka tehoon ei ole rajoituksia. Mikäli sinulla on pohjalla   B-kortti, koulutukseen kuuluu 6 tuntia ajo-opetusta ja 6 tuntia teoriaopetusta. Jos aikaisempaa korttia ei ole, opetusmäärät ovat 12 teoriatuntia ja 9 ajotuntia. Opetusta seuraa kuljettajantutkinto.

Jos sinulla on A2-kortti, joka on ollut voimassa vähintään kaksi vuotta, voit suorittaa A-kortin jo 20-vuotiaana. Opetusmäärät ovat tällöin 2 tuntia teoriaa ja 5 tuntia ajo-opetusta. Kuljettajantutkintoa ei vaadita.

A2-kortti turvallisesti kurvaillen autokoulussamme

A2-kortti on mahdollista hankkia 18-vuotiaana. A2-kortti oikeuttaa ajamaan moottoripyörää, jonka teho on enintään 35 kW. Jos sinulla ei ole pohjalla B-luokan ajokorttia, A2-ajokoulutus sisältää 12 tuntia teoriaopetusta ja 9 tuntia ajo-opetusta. Myös kuljettajantutkinto tulee suorittaa. Mikäli  B-kortti on jo hallussa, opetus sisältää 6 tuntia teoriaopetusta, 6 tuntia ajo-opetusta ja kuljettajantutkinnon.

A1-ajokortin voi korottaa A2-luokkaan. Tällöin vaaditaan 2 tuntia teoriaopetusta sekä 5 tuntia ajo-opetusta. Edellytyksenä on, että A1-kortti on ollut voimassa kaksi vuotta.

Kätevä rahoitus keventää maksamista

Autokoulussamme on käytössä reilu rahoitus, jonka avulla voit pilkkoa moottoripyörä- ja muut kurssimaksut pienempiin osiin. Voit maksaa laskun 1 – 48 erässä tarpeen vaatiessa. Moottoripyöräkortin ajaminen ei ole siten rahasti kiinni. Saat lisätietoa  autokoulu-tili -sivulta sekä tietysti suoraan meiltä.

Kysy lisää moottoripyöräkortin ajamisesta, kurssiaikatauluista ja ilmoittaudu mukaan

Meihin saat helposti yhteyden perinteisesti pirauttamalla tai sähköpostilla. Myös  yhteydenottolomake ajaa asian. Vastaamme mielihyvin kaikkiin moottoripyöräkorttiopetusta koskeviin kysymyksiin. Henkilökuntamme on mukavaa ja asiantuntevaa.

Kuopiossa toimiva Liikennekoulu Ässä on nimensä mukaisesti valttikorttisi liikenteessä. Tervetuloa!


A1-kortti, 800€

- 9 ajotuntia ja 12 teoriatuntia

Muut kulut: ajokorttilupa 40 € ja tutkintomaksu 96 €

A-kortti, 910€

- 9 ajotuntia ja 12 teoriatuntia

Muut kulut: ajokorttilupa 40 € ja tutkintomaksu 96 €

B-kortti korotus A:ksi, 690€

- 6 ajotuntia ja 6 teoriatuntia

Muut kulut: ajokorttilupa 40 € ja tutkintomaksu 96 €

A1 korotus A2 kortiksi tai A2 korotus A-korttiin, 320€

- 5 ajotuntia ja 2 teoriatuntia

Muut kulut: ajokorttilupa 40 €, ei tutkintoa


Kaikki hinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa