Syksyn 2018 koulutuskalenteri julkaistaan 1.8.2018


Ammattipätevyyden jatkokoulutus Kuopiossa

Kuopiossa toimiva autokoulu Liikennekoulu Ässä tarjoaa myös ammattipätevyyden jatkokoulutusta. Ammattipätevyyden jatkokoulutus on tarkoitettu jo ammattia harjoittaneille kuljettajille, joilla on tavaraliikenteessä C-luokan ajo-oikeus ja henkilöliikenteessä D1- tai D-luokan ajo-oikeus sekä ammattipätevyys. Koulutuksen kohteena ovat siten kuorma-autonkuljettajat sekä muiden liikenneajoneuvojen kuljettajat, joiden työssä vaaditaan C- tai D-luokan korttia.


Ammattipätevyyden jatkokoulutus tähtää liikenteen ja kuljetusten turvallisuuteen

Koulutuksen tavoitteena on edistää liikenteen ja kuljetusten turvallisuutta. Myös kuljettajan ammatilliset valmiudet sekä työssä jaksaminen ovat keskiössä.

Koulutus tulee suorittaa viiden vuoden jaksoissa siten, että kukin viisivuotisjakso sisältää viisi koulutuspäivää.Koulutuspäiviin ei sisälly koetta ja niiden sisältö voidaan valita kuljettajan tarpeen mukaan, kunhan päivät ovat Liikenteen turvallisuusviraston hyväksymiä koulutuspäiviä.

Liikennekoulu Ässä on Liikenteen turvallisuusviraston hyväksymä koulutuskeskus

Ammattipätevyyden jatkokoulutusta voivat antaa vain Liikenteen turvallisuusviraston ja OPM:n hyväksymät koulutuskeskukset. Kuopiolainen Liikennekoulu Ässä on juuri tällainen. Kysy ihmeessä lisää ammattipätevyyden jatkokoulutuksesta – soita, lähetä sähköpostia tai ota yhteyttä lomakkeella, niin jutellaan lisää.

Meiltä myös muuta liikenneopetusta

Autokoulussamme voit suorittaa jatkokoulutuksen lisäksi B-henkilöautokortin sekä A-luokan moottoripyöräkortit. Opetuksemme on ammattitaidolla toteutettua ja miellyttävän mukavaa.

Valttia ja malttia liikenteeseen – tervetuloa Liikennekoulu Ässään!